Ohjeita

Tällä sivulla on ohjeita TehoCraftin Minecraft-palvelimella pelaamiseen.

Liittyminen palvelimelle

Ohjeita palvelimelle liittymiseen

Pelimuodot / Palvelimet

TehoCraft on palvelinverkko jossa palvelimet pääosin jaottuu pelimuotojen mukaan.

Perusasiat

TehoCraft serveri koostuu useista servereistä, joissa jokaisessa eri pelimuoto. Tältä sivulta löydät erilliset ohjeet jokaiseen näistä. Komennot jotka toimivat jokaisella serverillä ja mahdollistavat liikkumisen näiden välillä vaivattomasti ovat seuraavat:

/hub siirtää sinut hubiin mistä pääset helposti toisiin servereihin portaalien kautta
/help – kaikki serverin komennot helposti saatavilla pelin chattiin
/ticket create – Kuumalinja ylläpitoon ongelmatilanteissa

Lobby / Survival

Lobby TehoCraftin kulmakivi on paikka missätä pääset kaikkialle. Portaalit vievät sinut vaivattomasti toisille servereille ja laivoilla pääset seikkailemaan survival maailmaan. Voit käydä myös kauppaa toistenpelaajien kanssa toritonteilla tai myydä tuotteita suoraan kyläläisille. Lobby-saarella on myös paljon tutkittavaa ja kätkettyjä salaisuuksia,
mutta ennenkö lähdet seikkailemaan kyseiseen paikkaan kannattaa ottaan haltuun seuraavat komennot:

/sethome <nimi> – Aseta itsellesi kotipiste (huom. ennenkö kuolet)
/home <nimi> – Tällä komennolla pääset takaisin kotiin
/spawn – Tämä komento vie sinut takaisin survival spawnille
/rtp – Komennolla laiskatkin löytävät itselleen asumatonta maata
/claim – Kun olet saanut tehtyä itsellesi talon kannattaa se suojata tälläkomennolla, puulapiota apunakäyttäen
/trust <pelaaja> – Jos sinulla on kavereita ja haluatte asua saman katon alla

Näillä pääsee alkuun, mutta lisääkin löytyy täältä. Survival / Lobby komentolista ja selitteet.

Wilderness

Wilderness on ainutlaatuinen Tehocraftin PVP-maailma. Täälä pelaajat ottavat mittaa toisistaan survival maailmassa hankituilla varusteilla ja rakentavat omia tukikohtia maanpäälle sekä alle. Maailma kätkee myös sisäänsä dungeon henkisiä luolia rikauksineen. Muistakaa silti, että maailman ainoat sisään ja uloskäynti löytyy maaailman keskeltä ja olette itse vastuussa siitä selviättekö sieltä hengissä pihalle.

Resource

Tämä on Tehocraftin resurssi maailma elikkäs reikäjuusto. Pelaajat poraavat ahkeraan arvokiveä irti kalliosta paremman tulevaisuuden toivossa. Hakkaavat metsät aavikoiksi ja polttavat kylät maantasalle. Tämä maailma resetoidaan säänöllisin väliajoin resurssien ylläpitämiseksi ja täältä pääse pois myös komennoilla.

BedWars

BedWars on yksin tai joukkueella pelattava pvp ottelu, jossa päämääränä on tuhota toisten joukkueiden sängyt ja suojeltava omaa. PedWars pelissä sinun tulee kerätä “rahaa”, jolla voit ostaa parempia varusteita. Pelaajat syntyvät uudelleen niin kauan kunnes heidän sänkynsä tuhotaan toisen joukkueen toimesta. Peli päättyy kun yhden joukkueen sänky on enää jäljellä ja voittajia ovat tämän joukkueen jäsenet.

KitPvP

KitPvP on areenalla tapahtuva pelaajien välinen loputon pvp mittelö. Pelaajien on mahdollisuss valita useista valmiiksi luoduista varusteseteistään mieluinen, jolla lähtee taistoon muita pelaajia vastaan. Kuollessaan pelaajat voivat vaihtaa varusteitaan ja yrittää aina uudelleen niin kauan kuin sielu sietää.

Minigames

  • Partygames – Ryhmäpelejä joissa yli 20 vaihtuvaa minipeliä
  • Tulossa erilaisia harjoittelu- ja kilparatoja